1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Ook in een wereld vol telefoons, tablets en meer, heeft de laptop nog duidelijk zijn waarde. Typen, foto's bewerken, een spelletje tussendoor; het gaat allemaal een stuk fijner met een groot display en een toetsenbord tot je beschikking. Maar ja, om voor die paar dingen een complete laptop te scoren? Dat is ook weer wat onhandig. Gelukkig is er de Asus Transformer Book, een flexibele 2-in-1. Perfect voor je werk en beeldbewerking, maar óók geschikt voor een filmpje kijken of Instagram doornemen. De kracht van een laptop... Deze Asus Transformer Book heeft 4 GB werkgeheugen, 128 GB razendsnel EMMC opslag, een Intel quad-core Atom x5-Z8350-processor en Intel HD Graphics 400. Deze specificaties draaien op Windows 10 Home, zodat je probleemloos werkt in Microsoft Office, het internet overgaat met je favoriete browser en alle software kunt installeren die je wilt. Ook de aansluitingen doen niet onder voor die van een laptop: microSD, USB én microUSB, HDMI en een koptelefoonuitgang zijn allemaal aanwezig. ...het gemak van een tablet Als je dan echter gewoon even wil genieten van een serie op Netflix of simpelweg casual wil browsen, kun je het volledige toetsenbord loskoppelen en de Transformer Book gebruiken als tablet. Het 10.1" display heeft een HD-resolutie van 1280 x 800 en de tablet weegt nog geen 600 gram. Met het touchscreen kun je uiteraard al je dagelijkse activiteiten uitvoeren, maar ook games spelen en afbeeldingen bewerken. Kortom, met de Asus Transformer Book haal je een handige 2-in-1 oplossing in huis. What's not to like?

korting
37%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 379Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Electronics op donderdag 11 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.