1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Soms te warm, soms te koud. Het blijft lastig de ideale temperatuur te creëren onder de dekens. Maar met het luxe bamboe dekbed van Cinderella ben je voorgoed van deze twijfelachtige nachten af.  Bamboe is namelijk warmteregulerend materiaal. En laat de katoenen tijk nou net gevuld zijn met 100% bamboevezels! Bij hitte is een bamboe-dekbed koeler, terwijl het bij kou juist verwarmt. Dit ideale dekbed neemt 3 tot 4 keer zoveel vocht op als katoenen dekbedden. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren tijdens het slapen.  Daarnaast is bamboe hypoallergeen en van nature bacterie- en schimmelwerend. Dus ook geschikt voor mensen met astma of huisstofmijtallergie. iBOOD laat je kiezen in deze deal! Ga voor 2 éénpersoons dekbedden van 140x200 cm of 1 tweepersoons dekbed van 240x220 cm.

korting
62%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 129,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Wonen op donderdag 11 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.