1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Waarom investeren in een dure reis als je gewoon thuis kunt genieten van een welverdiende vakantie. Maar ja, wat moet je dan met al dat vakantiegeld? Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor leuke daguitstapjes, gezellige etentjes en om je huis wat op te knappen zodat het er altijd fijn vertoeven is. En op het einde van de rit is er nog voldoende geld over om deze televisie aan te schaffen. Het blijft uiteindelijk altijd fijn om tv te kijken in al zijn soorten. Netflix, RTL, VTM... En nu we het daar toch over hebben, al die soorten van tv kijken zijn met een druk op de knop tot je te nemen als je de 50UK6300PLB van LG in huis hebt. UHD en Active HDR Hoe vaak moeten we het nog uitleggen? UHD beeldkwaliteit? Met een resolutie van 3840 x 2160 ziet alles er gewoon prachtig uit. Bijna mooier dan het waarneembare leven zelf. Meer hoeven we niet te zeggen toch? Beeld van een lagere kwaliteit wordt trouwens opgeschaald naar bijna 4K kwaliteit, zodat je altijd de beste kijkervaring hebt. En door de toevoeging van 4K Active HDR gaat er nog een schepje bovenop voor een beeld met verfijnde details, levensechte kleuren en een breder contrastbereik. Ook geniet je altijd en overal van nauwkeurigere kleuren, uit iedere hoek. De 50UK6300PLB ondersteunt de HDR-standaarden HDR10 en HLG Pro. Smart TV met LG webOS De 50UK6300PLB is voorzien van het besturingssysteem webOS waardoor deze smart tv zeer gebruiksvriendelijk is. Ook is het mogelijk om te zoeken of bepaalde apps te openen met spraakcommando's. Makkelijker wordt het bijna niet. Ultra Surround Sound Bij zo een mooie tv – hebben we het stijlvolle metalen frame al genoemd? – hoort een minstens net zo mooi geluid. Daarom is er gebruik gemaakt van een geavanceerde geluidtechnologie waarmee meerdere virtuele kanalen worden geproduceerd die Ultra Surround Sound weergeven. Dat kijkt en luisters pas lekker weg. Zeg nou zelf: zo een grote jongen van een UHD tv tegen zo een klein prijsje, dat is toch onweerstaanbaar? #vakantiegeld

korting
50%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 699Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Keuken op donderdag 11 juli 2019. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.