1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Zitten als een baas doe je in de Manager bureaustoel, speciaal ontworpen om uren comfortabel op te werken, zonder rugklachten. Hij ondersteunt je armen en rug, is in hoogte verstelbaar, verrijdbaar, draaibaar en je kunt hem zelfs naar achteren laten hellen, voor een relaxmomentje. Je kan de hardheid van de zitting bedienen met een draaiknop. Daarnaast heeft de stoel lekker brede armleuningen met een comfortabele softpad. Verrijden van de stoel is makkelijk. De onderzijde is een vijfster die staat op vijf medium wielen die voor vrijwel voor iedere vloer geschikt zijn. De stoel is door de gasveer in hoogte verstelbaar (48 – 58 cm) en hij kan ook 360 graden draaien. De rugleuning kan ook naar voren en achteren en er zit ook een slotfunctie op. Je kan de leuning bedienen met een hendel onder de zitting. En nou aan het werk, aan je stoel zal het niet liggen!

korting
61%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 179,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op woensdag 14 februari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.