1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Met al die 4K schermen om ons heen krijgen we tegenwoordig veel van het beeld dat we zien in de hoogste kwaliteit voorgeschoteld. Daarbij moeten we er wel voor waken dat het geluid geen ondergeschoven kindje wordt! Mocht je die mening delen en geen zin hebben in een dijk van een receiver met een miljoenmiljard speakers eromheen: deze JBL 4K Ultra-HD soundbar met draadloze subwoofer is 'the big bang in a small package' die je zoekt.  Hij is compatibel met 4K/UHD televisies, Beschikt over Bluetooth en HDCP 2.2 en werkt gewoon met de afstandsbediening van je tv. Bam!  In vogelvlucht De JBL Cinema SB450 vult je woonkamer met een weergaloos JBL-geluid met een totaal vermogen van 440 Watt (240W soundbar, 200 subwoofer) en is, zoals gezegd, volledig compatibel met 4K Ultra-HD televisies. En dan hebben we die 200 mm compacte subwoofer voor die krachtige bas nog niet genoemd… (Draadloze) Aansluitingen  De SB450 is uitgerust met drie HDCP 2.2 video-ingangen zodat je deze als hub voor je 4K systeem kunt gebruiken. Zo kun je tot drie apparaten aansluiten op de soundbar en dien je slechts één kabel op je televisie aan te sluiten. Ook HDR ondersteuning is aanwezig. Muziek streamen via Bluetooth (naar meerdere compatibele apparaten met JBL Connect voor een multiroomervaring) behoort tot de mogelijkheden, net als JBL SoundShift waarmee je naadloos kunt schakelen tussen het geluid van je TV, telefoon of tablet. Geluid en bediening De JBL SB450 staat garant voor een prachtig geluid met Virtual Surround en Harman Display Surround waarmee je van virtueel surround-geluid geniet zonder extra kabels of luidsprekers. Ebn wat dacht je van heldere dialogen en spraakverbetering zonder het volume te veranderen als je een film kijkt? De SB450 kan ook  na wat instellingen bediend worden met de afstandsbediening van je televisie, al wordt een JBL-afstandsbediening wel meegeleverd. Beugels voor een probleemloze installatie aan de muur worden meegeleverd.  Dus wil je wel de lusten en niet de lasten (lees: een goed geluid min de kabels en heel veel speakers), dan is dit de soundbar en subwoofer die je zoekt.

korting
50%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 599,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op woensdag 14 februari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.