1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Deze professionele drankdispenser, die tot 6 flessen kan houden, is perfect voor bars, studentenhuizen en andere party-gelegenheden. Met onze hoogwaardige drankdispenser kunnen uw gasten een aangename drinkervaring tegemoetzien.Deze flessenhouder kan worden gemonteerd aan de muur, wat het ruimtebesparend maakt. Er passen verschillende flessen in van 0.7 tot 1 liter. Het gebruik is zeer eenvoudig. Druk op de verdeler en hij zal precies dezelfde hoeveelheid drank geven, 43 ml per keer. Met een aluminium frame is deze dispenser sterk en duurzaam voor jaren gebruik.Onze perfecte drankdispenser maakt het mogelijk om perfect shotjes te schenken. Het is ook een fantastisch cadeau voor vrienden en familie.

korting
28%

actieprijs
€ 37,99

adviesprijs
€ 53Deze dagaanbieding was te koop bij vidaXL op dinsdag 13 februari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.