1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Geen enkele modeman die zonder sierraden kan. En waarom zouden ze zonder moeten? Een sieraad is immers een ideale manier om een geheel eigen look te creëren en je outfit helemaal af te maken. Dat begrijpen ze bij Monomen maar al te goed en daarom komen ze met deze lederen armbanden op de proppen. Kies de armband die jouw outfits het beste afmaakt. Of alle drie. :-) Deze armbanden voor heren zijn stoer vormgegeven, zijn precies wat je nodig hebt om je outfit af te maken en zijn vervaardigd van premium Nappaleer of touw. Materialen dus die zeer goed bij een stoere man passen. Ze zijn perfect te combineren met je horloge en andere sierraden. Laat je hier inspireren en vul je accessoires aan met een of meerdere trendy armbanden van Monomen!

korting
63%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 49Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Sports & Fashion op dinsdag 13 februari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.