1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Welk seizoen het ook is, in ons kleine kikkerlandje valt nou eenmaal veel regen. De winter is daar zeker geen uitzondering op. Daarom is een senz° stormparaplu een must have, zowel nu als de komende jaren. Deze weerstaat de meest stevige buien en stormen zonder te bezwijken. En ze hebben nog een kek printje ook. Met deze paraplu´s ga je in stijl de strijd met de elementen aan. Stormbestendig en makkelijk mee te nemen De senz° Automatic is heel makkelijk te openen en sluiten en is ideaal om jezelf te beschermen tegen de regen en in mindere mate de zon. Hij is compact, opvouwbaar en makkelijk op te bergen in een tas of rugzak. Zodra nodig haal je hem simpelweg tevoorschijn, druk je op de knop en ben je in staat om de storm te weerstaan. Zelfs sluiten gaat met een druk op de knop. De Original kun je daarentegen niet opvouwen, wel kun je hem gemakkelijk dragen in de sleeve met schouderriem. Net zoals de Automatic paraplu's is deze variant voorzien van extra UV-bescherming. Aerodynamische vorm Zowel de Automatic als de Orignal beschikt over een aerodynamische vorm waardoor hij op de wind zweeft en makkelijk met één hand onder controle te houden is. Met je plu knokken is vanaf nu dus verleden tijd. Hij klapt gewoon niet om! Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in meerdere kleurrijke designs. Natuurlijk behoud je voor je altijd goed zicht en is hij uitgerust met unieke eyesavers om de mensen om je heen te beschermen. Geniet heel het jaar van het weer met een van deze senz° stormparaplu's.

korting
58%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 54,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Sports & Fashion op zaterdag 13 januari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.