1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

De Bosch KGN36VL35 is een koelvriescombinatie met 324 liter inhoud: 237 in het koelgedeelte en 87 liter in het vriesdeel. In het koelgedeelte bevinden zich VitaFresh-lades die de ideale bewaaromgeving zijn voor het langer bewaren van verse producten. In de 2 VitaFresh-lades voor vis en vlees is de temperatuur 0°C zodat jouw vlees en vis langer vers blijven. De onderste VitaFresh-lade heeft de geschikte luchtvochtigheid om groenten en fruit langer vers te houden.

actieprijs
€ 599Deze dagaanbieding was te koop bij Media Markt op zaterdag 13 januari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.