1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Vandaag in de dagaanbieding: Ultimate Ears draagbare luidspreker Wilt u lekker muziek streamen via Bluetooth naar uw speaker. Dan is de Ultimate Ears MEGABOOM perfect voor u. Geniet van heerlijk geluid met een diepe bas. De schok en waterbestendige speakers is ideaal voor buiten in het park, strand of bij het zwembad. Start uw eigen feestje met de MEGABOOM door een tweede speaker er bij aan te sluiten voor een stereogeluid. Geniet tot maar liefst 20 uur lang voor uw eigen muziek. Schrijf je gratis in voor iedere dag een topdeal! Verstuur Aanmelden Afmelden

actieprijs
€ 180,29Deze dagaanbieding was te koop bij Centralpoint op zaterdag 13 januari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.