1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

De Whirlpool JetChef JT479IX is een alleskunner in de keuken. Het is een magnetron, grill, heteluchtoven, en stoomoven inéén. Unieke functie is het gepatenteerde Crisp. Dankzij deze door Whirlpool ontwikkelde techniek krijgt jouw pizza een knapperige bodem en een mooi bruine bovenkant. Maar ook andere gerechten bereidt hij tot in perfectie. Bijvoorbeeld dankzij de 6th Sense®technologie, die het vochtgehalte in gerechten meet en daar de bereiding op aanpast. De Whirlpool JetChef JT479IX voldoet aan alle maatstaven van een combimagnetron anno 2016. Hij heeft niet alleen 5 kookmethodes (grill, hetelucht, Crisp, stoom, magnetron), maar combineert deze ook met elkaar om een perfect kookresultaat te krijgen. Crispfunctie Met de unieke en gepatenteerde Crisp-functie kun je in zeer korte tijd gerechten bereiden met een mooie bruine bovenkant en een knapperige bodem. De Crisp-toets activeert 3 warmtebronnen: de magnetrongolven verwarmen het gerecht, de grill zorgt voor een bruine bovenkant en de Crisp-plaat zorgt voor een knapperige bodem. Bovendien is de Crisp-plaat voorzien van een speciale coating waardoor deze zeer makkelijk te reinigen is. Hoe werkt de 6th Sense® technologie? De intelligente 6th Sense® technologie, zorgt voor de juiste bereiding van jouw gerecht op basis van 3 acties: voelen, aanpassen en controleren. Voelen: sensoren meten continu de vochtigheidsgraad van het gerecht. Aanpassen: afhankelijk van de vochtigheidsgraad wordt het bereidingsproces continu aangepast. Controleren: de kook- en stoomcyclus wordt continu gecontroleerd en zorgt voor een perfect kookresultaat. Handig is het receptenboek, dat tips geeft over hoe je recepten met jouw nieuwe Whirlpool optimaal kunt bereiden. Zo haal je alles uit je combimagnetron! Bekijk het receptenboek hier.

korting
45%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 399,99Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zaterdag 13 januari 2018. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.