1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

7 verschillende comfortzones voor de ideale slaappositie en ondersteuning. Ontwikkeld om pijn- en drukklachten te minimaliseren. Aloë vera kalmeert, hydrateert en wakkert de huid opnieuw aan. Geschikt voor rug-, zij- en buikslapers. Vermindert transpiratie dankzij het gebruikte koudschuim. Beschikbaar in alle gangbare maten. Er wordt van tevoren gebeld of gemaild om in overleg met jou een afleverdatum af te spreken, wel zo handig! 2 jaar garantie.

korting
76%

actieprijs
€ 169

adviesprijs
€ 699Deze dagaanbieding was te koop bij Marktplaats op donderdag 7 december 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.