1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Echt gezond maaltijden bereiden doe je natuurlijk in een Greenpan. Pannen van Greenpan zijn namelijk behandeld met een Thermolon anti-aanbaklaag, wat veel beter hitte geleidt dan traditionele (PTFE) anti-aanbaklagen. Zo ben je altijd verzekerd van egaal gebakken voedsel op lage temperaturen. Alleen, je pannen met Greenpans vervangen zal me een lieve duit kosten… Nee hoor, bij iBOOD natuurlijk niet! Want nu deze aanbieding online staat scoor je doodleuk een set van drie pannen voor een spotprijs. De Sienna 3D pannenset is een pracht van een set voor bijvoorbeeld studenten, iedereen die net samen of op zichzelf gaat wonen of als je gewoon goeie nieuwe pannen zoekt. Ze hebben een diameter van 20, 24 en 26 cm en bezitten de kenmerken waardoor Greenpan überhaupt zo gezond is om mee te koken. Ze hebben allemaal een eigen reliëf voor het bereiden van de juiste ingrediënten; vlees, eieren of groente/vis. De kleur van het handvat biedt een helpende hand. Zo is de pan van 20 cm (geel handvat) het meest geschikt voor het bereiden van eieren of pannenkoeken. De 24 cm pan (rood handvat) is het meeste geschikt voor vlees en heeft een geribbelde binnenkant voor een goede verdeling van olie of boter. Het vlees heeft zo minder contact met de pan waardoor deze lekker mals blijft en niet snel aanbrandt. De pan van 28 cm (blauw handvat) is het meest geschikt voor vis en groenten. De kuiltjes aan de binnenzijde zorgen voor voldoende contact tussen ingrediënten en pan waardoor er niets aanbrandt. Thermolon anti-aanbaklaag Door de beroemde en gezonde Thermolon anti-aanbaklaag van Greenpan, geleidt warmte beter dan op traditionele (PTFE) anti-aanbaklagen. Dit resulteert in mooi egaal bakken op een lagere temperatuur. Daarnaast is de pan heel makkelijk met de hand te reinigen, door de sublieme anti-aanbakeigenschappen. Dus waar wacht je nog op?! Je kunt nu beginnen met nog gezonder koken als je deze Sienna 3D koekenpannenset van Greenpan in huis haalt.

korting
67%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 119,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op donderdag 7 december 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.