1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Drie selecteerbare kleurtemperaturen (warm-wit, wit en koel-wit). Inclusief handige afstandsbediening om alles draadloos in te stellen. Te gebruiken aan de muur of aan het plafond. Voorzien van handige en energiebesparende bewegingssensor. Vier ingebouwde DIM voorkeuzeinstellingen (3W, 5W, 7W en 10W). Extreem veel branduren (25.000). Zeer eenvoudig te installeren.

korting
70%

actieprijs
€ 29,95

adviesprijs
€ 99,95Deze dagaanbieding was te koop bij Marktplaats op donderdag 23 november 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.