1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Vrolijk je werkplek op met dit USB Desktop Aquarium! Leuk voor op kantoor, maar ook perfect voor je werkplek thuis. Het is een aquarium en organizer in één. Een thuis voor een visje én voor al je pennen en potloden. Verder is het aquarium voorzien van een klok, kalender en lamp. Kortom: alles wat je nodig hebt op je bureau! Door middel van de meegeleverde USB kabel kun je de pomp en verlichting van stroom voorzien. Dankzij het pompsysteem blijft het kraantje lopen en wordt de tank gefilterd. De agenda en kalender activeer je door middel van 3 AA batterijen. Deze worden niet meegeleverd. Om de sfeer helemaal compleet te maken, beschikt het aquarium over multicolor interieurverlichting en natuurgeluiden. Gezellig!

korting
25%

actieprijs
€ 29,9

adviesprijs
€ 39,95Deze dagaanbieding was te koop bij Gadgethouse op dinsdag 14 november 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.