1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Heb jij ook zo'n donkere plek in huis waar je wel wat meer licht kunt gebruiken? En dan geen ijskoud wit licht, maar licht dat zowel sterk als sfeervol is? Prolight biedt met deze plafondlamp de ideale oplossing. De plafondlamp heeft een eenvoudig uiterlijk, waardoor hij niet direct in het oog springt. Laat je alleen niet misleiden, want deze subtiele lamp heeft een lichtsterkte van 850 lumen en geeft daarmee meer dan voldoende licht. En dat ook nog eens in een warm witte kleurtemperatuur van 3.000 Kelvin. Dit licht wordt verzorgd door de duurzame, geïntegreerde ledlamp die een levensduur heeft van 25.000 branduren. Dankzij de IP54 classificering is de lamp bovendien ook geschikt voor in je badkamer. Vandaag ontvang je niet één, nee, je ontvangt twee plafondlampen van Prolight!

korting
42%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 51,9Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op dinsdag 14 november 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.