1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Ideaal voor in de auto, de boot, de caravan of voor op je nachtkastje! De HL-110 wordt normaliter gebruikt door echte professionals! De HL-110 wordt geleverd in een luxe set bestaande uit een 4800MAh oplaadbare accu (2e optioneel mee te bestellen), een autolader, een thuislader en een oranje signaleringskegel. De lamp is gemaakt van zeer solide aluminium en is waterproof.

korting
79%

actieprijs
€ 14,95

adviesprijs
€ 72,54Deze dagaanbieding was te koop bij ClickToBuy op maandag 23 oktober 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.