1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

De Giant Newton’s Cradle is een uitvoering van de wieg van Newton  en is gebaseerd op de gravitatiewet van Newton. Dit is een natuurwet die de aantrekking tussen verschillende lichamen omschrijft. De werking heeft dus alles te maken met de zwaartekracht op aarde. Nu kunnen we daar natuurlijk heel diep op ingaan en allemaal moeilijke natuurwetenschappen gebruiken, maar de Newton’s Cradle laat heel simpel in één opslag zien wat deze wet inhoudt. Ben jij een echte fan van natuurkunde? Dan moet je de Giant Newton's Cradle zeker in huis hebben! De Newton’s Cradle bestaat uit een plateau met daarop twee rekjes. Aan die rekjes zitten draadjes met daaraan in totaal vijf metalen balletjes. Laat je één balletje tegen het rijtje aan tikken, dan zal er aan de andere kant ook één balletje terugkaatsen. Zo zullen ze in beweging blijven. Laat je twee balletjes aan één kant tegen het rijtje aantikken dan kaatsen er aan de andere kant ook twee balletjes tegen het rijtje aan. Maar wat gebeurt er als je drie balletjes tegen de rest van het rijtje laat kaatsen? Er zijn ten slotte maar vijf balletjes.. Het binnenste balletje voegt zich tijdens het kaatsen bij de anderen twee en kaats weer terug, zo hoort dit ene balletje bij het linker en dan weer bij het rechter rijtje. Er kaatsen dus altijd evenveel balletjes heen en weer. De Giant Newton Cradle is geweldig om op je bureau neer te zetten! Wedden dat iedereen even een balletje laat kaatsen wanneer ze langslopen? Kenmerken Giant Newton's Cradle: Uitvoering wieg van Newton Zelfde aantal balletjes kaatsen terug Afmetingen: 18 x 18 x 12 cm Materiaal: luxe houten voet en een metalen frame

korting
25%

actieprijs
€ 8,95

adviesprijs
€ 11,95Deze dagaanbieding was te koop bij MegaGadgets op vrijdag 13 oktober 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.