1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

In the pocket! Deze Nomad Aleman jas heb je letterlijk 'in the pocket'. Deze jas kan je namelijk opbergen in zijn eigen linkerzak. Ideaal om mee te nemen op een mooie reis. De Aleman is een ideale jas om mee te nemen op vakantie of tijdens een reis omdat je de jas kan opbergen in zijn eigen linkerzak. Ook is de jas waterafstotend en winddicht. Door de stretch in de stof en de verstelbare mouwen krijg je een goede pasvorm. Voor extra bescherming tegen de wind kan je de aansluiting met je lichaam verbeteren door middel van het elastiek dat in zoom en capuchon zit. De capuchon is daarnaast nog verstelbaar. De jas heeft grote zakken aan de voorkant. Ben je op zoek naar andere reisartikelen van Nomad? In een Flash Sale hebben we nog veel meer producten.

korting
50%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 119,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Sports & Fashion op vrijdag 13 oktober 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.