1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

De multifunctionele laptopstand. Voorkom rug- of nekklachten van. te lang achter de computer zitten. Ideaal voor gebruik op bed of bank. Geschikt voor alle modellen laptops. Ook te gebruiken als laptopverhoging Makkelijk op te vouwen en te vervoeren. Verstelbaar met 360 graden knoppen. Ventilatie van de laptop blijft mogelijk dankzij luchtdoorlatende gaatjes. Ook beschikbaar als duopack: van 99,90 nu voor 36,95.

korting
60%

actieprijs
€ 19,95

adviesprijs
€ 49,95Deze dagaanbieding was te koop bij iDayFly op donderdag 12 oktober 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.