1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Voor de kenners, we hebben het hier over een superfelle, maar legale 1mw 532nm groene laser. Focusbereik tot 5 kilometer (!), lichtgewicht en met een ingebouwde accu. Een dergelijk sterke laser is tof om de bink mee uit te hangen, maar ook professioneel erg bruikbaar. Als leraar of tijdens een presentatie wijs je ook vanuit de verste hoek achterin (de klas) haarscherp iets op een bord aan. De groene laserbeam is ook bij daglicht goed zichtbaar. Diep de bossen in of een nachtelijk bezoek aan een onbekende plek? Richt de laser op objecten in de verte en schat afstanden op een natuurlijke manier.⚠ Deze laser is geen speelgoed. Leeftijdsadvies: vanaf 6 jaar. Schijn de laser-straal nooit op personen of dieren.

korting
54%

actieprijs
€ 29,95

adviesprijs
€ 64,9Deze dagaanbieding was te koop bij PriceAttack op donderdag 12 oktober 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.