1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Vandaag in de dagaanbieding: Dell Inspiron 3668 - Core i3 - 1TB De Dell Inspiron is speciaal gemaakt voor ZZP-ers, entrepreneurs en thuiswerkers. De Inspiron is een betaalbare computer. Door de ingebouwde nieuwste processor van Intel mag u snelle, betrouwbare prestaties en een buitengewone PC-ervaring verwachten. Hij heeft 1TB opslagruimte, zodat u voldoende ruimte heeft voor al uw favoriete muziek, apps, documenten en meer. Is dit niet het juiste Dell product waar u naar op zoek bent? Bekijk dan al onze hier Dell laptops en pc's van Inspiron en XPS. *Let op: de levertijd voor onderstaande producten is 10-15 werkdagen. Schrijf je gratis in voor iedere dag een topdeal! Verstuur Aanmelden Afmelden

actieprijs
€ 538,45Deze dagaanbieding was te koop bij Centralpoint op woensdag 13 september 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.