1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Je kent het vast wel, koude handen, je kan je handen niet eens meer normaal gebruiken en ze doen gewoon pijn van de kou. Dat kan nu allemaal voorkomen worden met deze deluxe Aansteker Handwarmer. Niet alleen zorgt deze ultra stylish hand verwarmer voor heerlijk warme handen in de koude tijden, maar ook heeft het nog eens een super strak uiterlijk. Je kunt deze aansteker overal kwijt door het perfecte handformaat en het lichte gewicht van maar 272 gram. Hoe te gebruiken:Het werkt zo: je doet wat brandstof (Zippo-vloeistof) in de trechter, je haalt de bovenkant van de Aansteker Handwarmer af en giet de brandstof op de bovenkant van de Aansteker Handwarmer die de brandstof direct opzuigt. Vervolgens steek je met een andere aansteker de Handwarmer aan de bovenkant aan en doet de bovenkant van de Handwarmer er weer op en stopt hem in het hoesje voor de veiligheid. Nu zal je vast wel denken dat er een vlam uit deze handwarmer komt en dat je binnen de kortste keren in de hens staat, maar dat is dus niet het geval. Deze Zippo Handwarmer is zo gemaakt dat er geen vlam uitkomt en totaal brandveilig is, en om dat nog eens te verzekeren krijg je er ook nog eens een Handwarmer hoesje bij. Kenmerken Aansteker Handwarmer: Handwarmer van Platinum Handwarmer met strak design Chique hoesje bijgeleverd Zippo trechter bijgeleverd-Handleiding bijgeleverd Gewicht van 272 gram Tot 12 uur verwarming Brandstof: Wasbenzine Brandstof niet bijgeleverd

actieprijs
€ 7,95Deze dagaanbieding was te koop bij MegaGadgets op woensdag 13 september 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.