1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Nu de donkere dagen weer voor de deur staan is het belangrijk dat je goed licht hebt op je bureau. Een goede bureaulamp helpt je om een prettige werksfeer te creëren. Goed licht is van essentieel belang voor je focus op je werk of je studie. Deze fraaie LED bureaulamp heeft een kantelbaar design van geborsteld staal. Deze lamp is eenvoudig te bedienen met een traploze touch dimmer. De ingebouwde dimmer zorgt ervoor dat je geen verblindend licht hebt en dat de lamp ook niet knippert. Het licht varieert van warm-wit tot daglicht. Wil je liever een ander model? Zie hieronder

korting
60%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 99,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op woensdag 13 september 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.