1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Wie had gehoopt op een mooi najaar is eraan voor de moeite. September wordt regenachtig en ook de wind tekent present. Maar grauw en grijs? Neen, dat wordt het zeker niet dankzij deze kleurrijke stormparaplu's van Senz! Vecht nooit meer met je paraplu! Deze stormparaplu's zweven namelijk op de wind en klappen niet om. African Red Alle varianten uit de African Red collectie zijn automatic. Dit betekent dat ze je opvouwbaar zijn en zo dus makkelijk op te bergen zijn in een tas of rugzak. Zo neem je deze paraplu overal met je mee en ben je altijd voorbereid op een regenbui. Verder is de paraplu voorzien van eyesavers die de ogen van je medereizigers beschermen. Ook biedt de paraplu extra UV-bescherming met het UPF50+ doek. Zon of regen, de African Red stormparaplu beschermt je op elk moment van de dag! Sunny Side Up Ga de strijd tegen de regen aan met één van de felle kleuren uit de Sunny Side Up collectie. Hierin heb je de keuze tussen automatic of original stormparaplu's. Bij die laatste is het niet mogelijk om de paraplu op te vouwen. Net zoals de African Red paraplu's zijn deze varianten voorzien van extra UV-bescherming. Fluorescerende kleuren of aardse kleuren: met welke stormparaplu trotseer jij binnenkort de regen?

korting
60%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 54,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op woensdag 13 september 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.