1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

De go grip heeft een kopstuk dat in elke richting bewogen kan worden en een plakstrip die eenvoudig schoon te maken is. Elke smartphone, tablet of navigatiesysteem kan hier eenvoudig opgeplakt worden. De telefoonhouder zelf kan vervolgens op de voorruit of het dashboard bevestigd worden door middel van een zuignap. Kenmerken Grip go: Universele telefoon- tablethouder voor in de auto. Stelt jou in staat om handsfree te bellen en dus zonder afleiding te rijden. Werkt door middel van een plakstrip en een zuignap waardoor er geen lijm nodig is voor de montage. Afmetingen: Lengte arm 6 cm, lengte grip pad 9,5 cm. Materiaal: kunststof

korting
67%

actieprijs
€ 4,95

adviesprijs
€ 14,95Deze dagaanbieding was te koop bij MegaGadgets op zondag 13 augustus 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.