1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dit tuinpaviljoen bezorgt uw familie en vrienden comfort en bescherming tegen de zon. Zijn 2-laags geventileerde overkapping beschermt tegen de zon, regen en andere weersomstandigheden. Het is de perfecte schuilplaats voor familiebijeenkomsten, barbecues, picknicks in de namiddag, kamperen of verjaardagsfeestjes.  Dit prieel heeft een stevige stalen constructie met elegant bloemetjespatroon en een polyester dak met waterbestendige coating. De overkapping heeft klittenband riempjes die eenvoudige montage mogelijk maken. De extra verstevigde hoeken zorgen ervoor dat dit paviljoen stabiel staat en jarenlang mee kan gaan.  Opmerking: Het tuinpaviljoen is niet ontworpen als permanent bouwwerk en het wordt niet aanbevolen om deze te gebruiken in extreme weersomstandigheden.

korting
47%

actieprijs
€ 132,99

adviesprijs
€ 250Deze dagaanbieding was te koop bij vidaXL op zondag 13 augustus 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.