1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Een speciale muis voor alle linkshandige mensen. De HandShoeMouse Wireless van Hippus is een draadloze ergonomische muis die uw hand volledig ondersteunt in een ontspannen positie. Uw arm bevindt zich in een hoek van 25 tot 30 graden, waardoor u geen last van uw voorarm krijgt. De speciaal ontworpen vorm van de Light Click HandShoeMouse zorgt ervoor dat uw hand op de muis rust en uw hand het bureau niet raakt. Het gevolg? Geen wrijving en irritatie meer wanneer u uw muis beweegt, zoals bij een gewone computermuis wel het geval is. Een ander voordeel van deze ergonomische muis is dat u uw vingers er op kunt laten rusten, zonder bang te zijn per ongeluk knoppen in te drukken.

actieprijs
€ 65,34Deze dagaanbieding was te koop bij Centralpoint op zondag 13 augustus 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.