1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

In de horeca is het verplicht om vlees, groenten, vis en gekookt voedsel op verschillende snijplanken te snijden om kruisbesmetting te voorkomen. Zo kunnen de ziekteverwekkers, die in rauw vlees (kunnen) zitten, bijvoorbeeld niet op je (bereide) groente of b.v. kaas komen. Dit voorkomt dat de gasten ziek worden door kruisbesmetting. Maar waarom zou je thuis dan wel het risico op kruisbesmetting nemen? Doe zoals in de horeca, gebruik verschillende kleuren snijplanken om de verschillende soorten producten te snijden, zodat je hygiënisch te werk gaat en voorkomt dat je een voedselbesmetting of -vergiftiging oploopt. Een schijfje citroen met de smaak van ui in je frisdrank? Dat vindt niemand lekker. Ook dat voorkom je met de gekleurde snijplanken van Joseph Joseph. De set bestaat uit vier snijplanken in verschillende kleuren: blauw voor vis, rood voor vlees, groen voor groenten, wit voor bereide producten (kaas, worst, brood) of producten die rauw geconsumeerd worden (sla, citroen). De planken worden in een stijlvolle behuizing opgeborgen en dankzij de tabbladen pak je snel en eenvoudig de juiste plank. Ga hygiënisch te werk met de Joseph Joseph Index Pro snijplankenset en heb atijd je snijplanken overzichtelijk en snel bij de hand.

korting
67%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 55Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op zondag 13 augustus 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.