1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Weg met het koningshuis, het is tijd voor een republiek! Eén voor gamers welteverstaan. Met deze Republic of Gamers-laptop van Asus gaat er een nieuwe wereld voor je open. Beter gezegd: werelden. Van Bioshock's Rapture en Prey's Talos I tot het Continent uit The Witcher 3 en je eigen dorpje in Stardew Valley, met deze laptop kan je ze allemaal betreden. Game on. Bij Republic of Gamers willen ze maar één ding: de best mogelijke computers bouwen voor hun mede-gamers. En dat is te zien: een Intel i7-7700HQ-processor, 8 GB aan DDR4 RAM, een NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart (2 GB) en zowel een 256 GB SSD als 1 TB HDD aan opslag. En dit alles draait heerlijk soepel op Windows 10 (64-bit). Kortom, deze laptop is een beest. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en op dat vlak stelt het scherm niet teleur. Dit display meet 15.6”, heeft een Full HD-resolutie van 1920 x 1080, is anti-glare en led-backlit. Maar niet alleen het scherm valt op: wat dacht je van de RGB-verlichting in het QWERTY-toetsenbord? Zo kun je specifieke toetsen op laten lichten, bepaalde toetsen van unieke kleuren voorzien, et cetera. Wel zo handig om je hotkeys direct te kunnen herkennen!  Fully loaded Ook is deze gaming laptop verder voorzien van alles wat een gamer nodig heeft. Een ethernetingang (10/100/1000 Mbps) voor een razendsnelle, bedrade verbinding, HDMI voor het aansluiten op een externe monitor en vier USB-poorten (waaronder USB-C). Al deze prestaties en mogelijkheden in een uniek vormgegeven behuizing die slechts 2.5 kg weegt? Sign me up!

korting
25%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 1199Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zondag 13 augustus 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.