1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Iedereen kent de Clubmaster zonnebril en dat is niet voor niets. Dit model zonnebril is namelijk geschikt voor elke zonnige aangelegenheid! De uitstraling van deze hippe accessoire zorgen ervoor dat je op het strand, op festivals, op het terras of in de tuin altijd de show steelt. Waar je voor een Ray-Ban clubmaster al snel 80 euro kwijt bent, kun je bij Whisk een zonnebril van dezelfde kwaliteit en met dezelfde looks kopen, tegen een veel gunstigere prijs! De goedkope Clubmaster zonnebril vs de Ray-ban Wayfarer Je kent het wel: je vriend of vriendin heeft een zonnebril die er precies hetzelfde uitziet. Er staat alleen geen officieel logo van een bekend zonnebrillenmerk op! Ben jij bereid om 10 keer zo veel te betalen voor de naam 'Ray-Ban', terwijl de zonnebril dezelfde functionaliteiten, montuur en brillenglazen heeft? Wij van Whisk weten het wel! Gemaakt van hoogwaardig kunststof Flexibele pootjes voor een perfecte pasvorm Vorm de bril gemakkelijk naar de contouren van je hoofd en wees niet bang voor afbrekende pootjes! Volledige bescherming van UV-stralen De UV-400 bescherming van de goedkope Wayfarer voldoet volledig aan de gestelde normen. De zwarte glazen van de Matt black Clubmaster Doordat de brillenglazen gemaakt zijn van donkerglas, en een UV400 bescherming hebben zijn deze ideaal voor het strand of in het verkeer.

korting
60%

actieprijs
€ 7,95

adviesprijs
€ 19,95Deze dagaanbieding was te koop bij Whisk op maandag 19 juni 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.