1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Er zijn tig scenario's die je verzinnen kunt waardoor je te laat thuis komt. En als het gebeurt hebben we nooit zin om te koken. NOOIT! Even een snelle hap en dat is het dan. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het koken sneller en makkelijker maken, met betere resultaten tot gevolg. Zie hier de Whirlpool JetChef Combimagnetron: geschikt voor het opwarmen van de kliekjes van gisteravond tot het bakken van een pizza en nog veel meer. 1000 W & XXL Want dit is niet zomaar een 1000 W magnetron. Deze Whirlpool JetChef is jouw alledaagse assistent in de keuken. Hij biedt om te beginnen alle ruimte die je zou willen met zijn XXL deuropening en extra grote draaischijf, zodat je voldoende ruimte hebt voor al je culinaire creaties. Bak, stoom, ontdooi, schroei de smaak in het eten: met dit apparaat in de keuken kan het allemaal. Crips, Forced Air & JetDefrost Maak een heerlijk knapperige pizza, taart of quiche met de Crisp functie en meegeleverde Crisp plaat. Maak gezonde gestoomde maaltijden met een druk op de knop dankzij de geïntegreerde stoomtechnologie en de meegeleverde stoomschaal voor het maken van gestoomde rijst, groente en zelfs vlees. Het is zelfs mogelijk om de smaak in het eten te schroeien. Dankzij Forced Air technologie circuleert er voorverwarmde lucht in de combimagnetron wat heerlijk sappige culinaire resultaten oplevert. Ontdooien kan natuurlijk ook. Het unieke JetDefrost systeem stelt je in staat om razendsnel je eten te ontdooien. Of pak een verse snee brood uit de vriezer en laat de Bread Defrost functie erop los... 6th Sense-technologie Daarnaast beschikt hij over een aantal slimme (geen Internet nodig) functies. Hij stelt automatisch de tijd, temperatuur en het energieniveau in tijdens het koken met de 6th Sense technologie. je kunt 30 ingebouwde recepten bekijken met een druk op de knop: kies er een en de JetChef stelt automatisch alles in terwijl hij je gerecht haarscherp in de gaten houdt om perfecte resultaten te boeken. Maar natuurlijk kun je ook via de JetStart functie de ideale temperatuur in no-time bereiken voor het verhitten van je hapje. Soepje, iemand? Maaltijden bereiden gaat bijna vanzelf met een Whirlpool JetChef Combimagnetron in de keuken.

korting
47%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 379Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op maandag 19 juni 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.