1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Voor aan het keukeneiland, een hoge tafel of in de kantine op het werk. Barkrukken kun je altijd wel gebruiken en al zeker als ze een knipoog zijn naar enkele klassiekers uit de designwereld. Vandaag heb je de keuze uit twee modellen! Fijn geweven stof of PU-kunstleer. Naar welk duopack barkrukken gaat jouw voorkeur uit? 2x Barkruk Star Maak kennis met Star, een stoer model met een herkenbare blokstructuur zitting en afgewerkt met PU-kunstleer. Dankzij de goed gevulde zitting zit je op elk moment van de dag uiterst comfortabel. Verstel de kruk in hoogte met de chromen hendel die zich onderaan de zitting bevindt.  2x Barkruk Luke Industrieel, Scandinavisch of gewoon modern. Luke past in vrijwel elke setting dankzij z'n kuipvormige zitting die volledig gestoffeerd is met fijn geweven stof (*). Op de zitting ligt er nog een extra kussen voor een optimaal zitcomfort. We waarschuwen je: op deze barkruk kun je tot aan het diner ontbijten! De barkruk is net zoals de Star in hoogte verstelbaar. Verder zijn beide modellen voorzien van een trompetpoot voor stabiliteit. De poot en het frame zijn zowel bij de Luke als de Star verchroomd. Tot slot beschikken ze beide nog over een voetsteun zodat je voor een lange tijd comfortabel kunt zitten. Nou, zo weet je wel weer genoeg. Tijd om te bestellen! (*) Enkel de zwarte variant is afgewerkt met kunstleer.

korting
47%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 150Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op maandag 19 juni 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.