1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Als je met de auto over 's heeren wegen rijdt kan er een hoop gebeuren. Denk aan een ongeluk, dat je benaderd wordt door een overijverige agent met een boete in zijn hand of je geniet gewoon van de omgeving… Hoe dan ook: met deze BlackSys BL-100N Dashcam met extra camera voor de achterzijde en GPS leg je het allemaal vast en meer. Je kunt zelfs de bandenspanning checken met het optionele Tire Pressure Monitoring System om veiliger en zuiniger te rijden. Maar als eerst De BL-100N is heel makkelijk in gebruik. Hij beschikt over een LCD touchscreen voor een makkelijke bediening en biedt tevens de optie om materiaal terug te kijken op de dashcam zelf. Je kunt tot 10 uur aan materiaal opnemen op een 16 GB microSD kaart (niet meegeleverd), al is hij compatibel met kaarten tot 32 GB. En met de extra VGA camera kun je zien wat er voor én achter je gebeurt – Ideaal bij het parkeren – terwijl je met het accurate GPS systeem je gevolgde route en snelheid kunt terugzien op Google Maps (op je computer, niet op het LCD scherm van de BL-100N.) Gebruiksmodi Middels de geavanceerde Parkeermodus met bewegingssensor zie je altijd wat er rond je auto gebeurt. Indien ingeschakeld blijft de BL-100N opnemen, ook als de motor is uitgeschakeld. Het eerder genoemde sensor registreert iedere beweging bij afstanden tot 6 meter. Ook vet: de eerste 10 seconden voor en 20 seconden na zo een bewegingsdetectie worden in een apart bestand opgeslagen op de geheugenkaart. Deze worden niet overschreven als het geheugen bijna vol is en kunnen alleen handmatig verwijderd worden op je PC. Bij onverwachte momenten zoals een botsing, plotseling remmen of uitwijken worden ook de eerste 10 seconden voor en 20 seconden na de detectie in een apart bestand opgeslagen op de geheugenkaart welke niet overschreven kunnen worden als het geheugen bijna vol. Zo kun je altijd die essentiële video terugvinden. En mocht je in een situatie komen waarin iets vastgelegd moet worden: druk simpelweg op de noodknop en de BL-100N doet de rest. Ook hier worden weer 10 seconden voor en 20 seconden na de detectie in een apart bestand opgeslagen welke niet gewist kunnen worden als het geheugen bijna vol is. Mis geen moment onderweg meer met deze BlackSys BL-100N dashcam met extra camera en GPS. Optioneel Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) Als je meer opties wilt hebben tijdens het rijden, dan is dit optionele Tyre Pressure Monitoring Systeem iets voor jou. Eenmaal in gebruik meet dit systeem constant de druk van je banden en geeft deze een melding als de spanning te hoog of te laag is. Zo kun je veiliger én zuiniger rijden.

korting
69%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 225Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op zaterdag 20 mei 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.