1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Heb je op het einde van een lange werkdag pijn aan de rug? Duurt het soms een hele voormiddag vooraleer je een goede zitpositie hebt gevonden? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat je bureaustoel dringend aan vervanging toe is... Gelukkig bieden we vandaag twee comfortabele bureaustoelen aan! Welke kies jij? Comfort is alles Beide stoelen beschikken over een ruim zitvlak en bij de Manchester is die zelfs 50 x 50 cm. Even naar achteren veren of de zithoogte aanpassen: het is allemaal mogelijk met deze stoelen. Dankzij de flexibele sterpoot rol je ook vlotjes van de ene collega naar de andere, of van de ene hoek van je studeerkamer naar de andere.  Hoogwaardig PU-leer De Liverpool en de Manchester zitten dus lekker en dat heeft alles te maken met de bekleding van PU-leer. Het frame is van stevig metaal zodat je nieuwe bureaustoel wel tegen een stootje kan. Nou, meer valt er niet meer te vertellen over deze bureaustoelen. Heb je een nieuwe nodig, dan weet je wel wat te doen! ;-)

korting
58%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 189,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op zaterdag 20 mei 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.