1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Liggen, hangen, slapen,muziek luisteren, whatsappen of facebooken, het kan allemaal op deze ultieme opblaasbare lounger, de hangout lounger is  groot en comfortabel, en zeer prettig  in gebruik, hij loopt makkelijk leeg, en is dan maar een klein pakketje om makkelijk overal mee te nemen in de bijgeleverd draagtas. Hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar.  Bij de Hangout Lounger gaat het om het creeren van comfort, zowel in het opblazen als het leeg laten lopen, dat gaat in een handomdraai, hij is makkelijk om op te rollen, zodat deze weer in de draagtas past.

korting
32%

actieprijs
€ 44,95

adviesprijs
€ 65,95Deze dagaanbieding was te koop bij PriceAttack op vrijdag 19 mei 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.