1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Deze kinderfietskar biedt u een comfortabel en veilig rijtuig voor uw kinderen wanneer u gaat gaan fietsen. Het is geschikt voor 1 tot 2 kinderen met een gecombineerde maximum gewicht van 36 kg. Zijn 5-puntsgordel systeem zorgt voor optimale veiligheid van uw kinderen. Deze kinderfietskar is gemaakt van robuust metaal waardoor het zeer stevig en duurzaam is. De luifel en het draadgaasrooster zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en beschermen uw kinderen tegen de regen en de zonnestralen, terwijl twee transparante zijruiten ze toch een uitstekend uitzicht geven op de weg. Deze kinderfietskar heeft een 'snelle loskoppeling' kink voor montage aan een fiets. Het wordt gekenmerkt door hoge zichtbaarheidskleuren en wielreflectoren voor maximale veiligheid. Twee binnenzakken en één zak aan de achterkant zorgen voor voldoende opbergruimte voor voedsel, speelgoed, en andere noodzakelijkheden. Deze fietskar kan ook opgeplooid worden voor eenvoudige opslag en transport. Een veiligheidsvlag wordt meegeleverd voor extra zichtbaarheid. Montage is zeer eenvoudig.

korting
50%

actieprijs
€ 100,99

adviesprijs
€ 200Deze dagaanbieding was te koop bij vidaXL op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.