1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Natuurlijk kun je onderweg muziek luisteren op je smartphone of tablet, je kunt je muziek er op kwijt toch? En ja je kunt natuurlijk ook muziek blazen via een van de vele online diensten op je laptop maar hey… dat klinkt verre van ideaal. Als je het echt goed wil doen moet je een high res audiospeler hebben zoals de XDP-100R van Pioneer. Dit apparaatje serveert 16, 24 en 32 bit high res audio met een bandbreedte zo hoog als 384 KHz. Als dit niet goed klinkt… Waarom high res audio? Simpel gezegd omdat het veel beter klinkt. High resolution audio brengt kwaliteit die zeer dicht bij de originele studio master opname ligt, met een brede frequentie bandbreedte en een hoog dynamisch bereik. Veel hoger dus dan dat van een CD of MP3. Als je high res audio afspeelt op een high res audiosysteem hoor je muzikale details die bij lage resoluties verloren gaan.  De voordelen bestaan uit verbeterde bas timing en strakheid daarvan, extra hoge definitie en details in de frequenties, een opener en ruimtelijker geluid en een verbeterde perceptie van realisme. Allemaal dankzij MQA technologie; niet slechts hoge resolutie, hoge bitrate of een hoog sampleformaat. Het is een nieuwe manier van audio vastleggen, aanleveren en reproduceren waarmee de magie van de originele studio-opname behouden blijft, in een formaat dat je kunt streamen. Gebruiks- en luisterervaring Om te beginnen ondersteunt deze muziekspeler de meest populaire audioformaten welke te downloaden zijn zoals; 11.2MHz DSD, 384kHz/24 bit PCM, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, en MQA. Onder zijn motorkap vinden we een volledige scheiding van het audiocircuitbord en het CPU-bord waarmee ruis in de geluidsweergave wordt verminderd. Ze beschikken over hun eigen condensatoren welke zo een schoon audiosignaal doorgeven dankzij het closed loop design. Je koptelefoon kun je aansluiten op een 3.5 mm headphone output of via Micro USB-B/OTG digitale output. Bediening geschied via een smartphone-achtig 4.7” HD touchscreen – het geheel draait op Android! – waarmee je albums en tracks kiest en het geluid afstelt met de ingebouwde linear-phase FIR equalizer, wederom zonder verlies van geluidskwaliteit. En met drie digitale filters kun je de sonische kenmerken van de muziek snel aanpassen.  Opslag Ingebouwd is 32 GB aan opslag (inclusief besturingssysteem) wat uit te breiden is via twee microSD kaartsleuven welke kaarten tot 200 GB ondersteunen. Zo heb je een hele wereld met high res muziek, video en apps in je zak waarvan je (in high res kwaliteit) tot 16 uur kunt genieten. Koppel de XDP-100R bijvoorbeeld via Wifi met je smartphone om audio te streamen via Bluetooth en aptX. Of koop en download muziek uit de OnkyoMusic Store met je XDP-100R, zonder PC. Geniet van je muziek en (video) in de hoogste kwaliteit met deze Pioneer High Res Audiospeler.

korting
46%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 499Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Extra op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.