1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Een houten klok, dat is eigenlijk net zo ondenkbaar als een granieten laptop. Echter niets is minder waar, want wat hier in het begin een simpel blokje hout lijkt te zijn is werkelijk toch echt een digitale klok waar uit het niets cijfers tevoorschijn lijken te komen komen. Wanneer de klok wordt aangeraakt verschijnt de tijd in grote rode LED-cijfers op de voorkant. Maar dat is nog niet alles… Deze unieke houten klok geeft ook nog eens de datum aan en heeft een wekker en snooze functie. Super handig voor alle langslapers! De Mini Houten Klok heeft een chique donkerbruine houten afwerking. Het is dus echt een musthave voor mensen die van strak en design houden. Koop de Wooden Clock Original voor jezelf of geef hem cadeau. Kenmerken Mini Wooden Clock Original: Mini Houten Klok. Lichtgevende cijfer bij aanraking. Grote rode LED cijfers. Tijd en datumweergave. 12/24 uur weergave. Wekker en snooze functie. Werkt ook op netstroom met USB kabel. Batterijen: 3 x AAA, niet meegeleverd. Kleur: bruin. Afmetingen: 6 x 6 x 6 cm. Geleverd met: USB-kabel

actieprijs
€ 12,95Deze dagaanbieding was te koop bij MegaGadgets op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.