1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Heeft u ook altijd last van onkruid op uw terrein of oprit tussen uw stenen, tegels, terras? Dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, zonder uren lang onkruid te hoeven wieden met een krabber of chemische middelen. Onkruid verwijderen hoeft niet langer tijdrovend te zijn dankzij deze Effectieve Onkruidbrander! Met de onkruidbrander komt u snel en op een simpele manier langdurig van uw onkruid af. De Effectieve Onkruidbrander is licht in gewicht en makkelijk te bedienen. Hierdoor kunt u hem gemakkelijk en snel verplaatsen waardoor u zelfs het onkruid tussen uw tegels, terras en oprit preventief kunt verwijderen! De Eco onkruidbrander werkt op Butaan gas en is hierdoor ook nog eens milieuvriendelijk. De grootte van de vlammen kan geregeld worden dankzij de handige gastoevoerhendel aan het handvat.Ook algen en schimmels zijn niet opgewassen tegen de kracht van deze onkruidbrander. Bovendien zijn er tal van andere toepassingen waarbij de onkruidbrander een handig hulpmiddel kan zijn zoals het veilig aansteken van grotere vuren, afbranden van verf, bestrijden van mierennesten en solderen of ontdooien van dichtgevroren leidingen. Onkruid wegbranden met deze onkruidbrander is heel simpel en efficiënt. U kunt de Effectieve Onkruidbrander aansteken door middel van de ontsteking. Door de drukknop op de steel in te drukken wordt de onkruidbrander aangestoken. Met de onkruidbrander kunt u het onkruid zwaar verhitten, in plaats van te ‘verbanden’. Hierdoor springen de planten vervolgens kapot, door de vochtuitzetting van de cellen in de planten. Na drie dagen is het onkruid opgedroogd en kunt u het onkruid zo tussen uw tegels wegvegen. De onkruidbrander wordt exclusief gasbus geleverd, zie hiervoor optie 2. Profiteer van deze deal zolang de voorraad strekt!

korting
70%

actieprijs
€ 14,94

adviesprijs
€ 49,95Deze dagaanbieding was te koop bij AgroLuxe op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.