1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Het Cinderella Bioactive dekbed is speciaal gemaakt voor mensen met overgevoeligheid voor huisstofmijt, bacteriën en schimmels.  Dankzij de Trevira-vulling (synthetische vezels) heeft het dekbed een antimicrobiologische werking. Daarnaast is het textiel voorzien van zilverionen. Deze zilverionen breken bacteriën af zodat deze geen kans hebben op verspreiding. En zolang bacteriën geen kans hebben zich te ontwikkelen, blijven ook nare geurtjes uit! Dit dekbed is wasbaar op 60° C, zonder de antimicrobiologische werking te verliezen.

korting
53%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 149,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.