1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dit is er één voor het zware werk. Of je nu een verscheidenheid aan programma's moet draaien of flink aan het Photoshoppen wil, met dit beestje moet het wel lukken. 16 GB aan werkgeheugen, een fantastisch snelle 512 GB SSD die laadtijden reduceert tot niets en een i5-processor en dat alles in een compacte laptopbehuizing. Deze HP EliteBook combineert de kracht van een desktop met het gemak van een laptop. i5-processor & 16 GB RAM. Die kracht wordt aangedreven door de eerdergenoemde i5-6300U processor (2.4 GHz) en 16 GB aan RAM. Zo weet je zeker dat je kan multitasken tot je erbij neervalt en dat ook de zwaardere programma's zonder probleem draaien. Het moge duidelijk zijn, met deze EliteBook haal je een waar werkpaard in huis. SSD & 15.6” FHD scherm. Het opstarten van deze laptop gaat daarnaast sneller dan je ooit gewend bent: dankzij de 512 GB SSD duurt het luttele seconden voor Windows 10 Pro op het scherm verschijnt. Laadtijden zijn met deze EliteBook dan ook verleden tijd. En dat scherm? Dat is een 15.6” Full HD ontspiegeld scherm met 1920 x 1080 resolutie. Het oog wil immers ook wat, niet? Geluid & webcam Naast je ogen worden ook je oren verwend met deze EliteBook: de Bang & Olufsen-speakers zorgen hier wel voor. Wil je videochatten, dan kan dit gemakkelijk via de 720p HD webcam en twee geïntegreerde microfoons. Dankzij HP's ruisonderdrukkingssoftware en Clear Sound Amp zullen beide kanten van het gesprek kristalhelder klinken. In- en uitgangen Kijk je dan naar de verschillende in- en uitgangen, dan ontbreekt er werkelijk niets. USB 3.0, USB-C, DisplayPort, VGA, RJ-45, het zit er allemaal op. Uiteraard kun je ook gewoon je koptelefoon aansluiten en SD-kaartjes invoeren. Daarnaast is er ook een docking-connector; handig bijvoorbeeld voor op kantoor. Tenslotte is er uiteraard ook gewoon Bluetooth 4.2 en ontbreekt een Intel 802.11.a/b/g/n/ac (2x2) wifi-ontvanger evenmin. Heb je dus behoefte aan een krachtige, snelle laptop met FHD-scherm en alle extra's die je van een moderne laptop mag verwachten? Dan is deze HP EliteBook perfect voor jou.

korting
44%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 1788Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.