1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Bent u op zoek naar echte sportieve wandelstokken, die ideaal zijn voor activiteiten zoals Nordic Walking? Dan hebben wij vandaag de ideale deal voor u! De wandelstokken zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn namelijk telescopisch. Dit wil zeggen dat ze in hoogte verstelbaar zijn, en dus geschikt zijn groot en klein! Door de verstelbare handgreep-banden blijven de stokken stevig hangen aan uw pols, en zult u de stokken niet kwijt raken. De wandelstokken zijn gemaakt van Aluminium. Hierdoor zijn ze lichtgewicht, maar toch erg stevig en duurzaam. De stokken worden geleverd met twee opzetstukken. Eén opzetstuk is gemaakt van rubber, en dus uiterst geschikt voor het lopen op oppervlakten zoals straten en vloeren. Het andere opzetstuk is een metalen, versterkte punt. Dit opzetstuk is uiterst geschikt voor het lopen op wat ruiger terrein, zoals in bossen of op het strand. De stokken zijn, zoals eerder is vermeld, gemaakt van lichtgewicht, hoogwaardig aluminium. De stokken wegen per stuk zo'n 270 gram. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen, en zult u geen last krijgen van uw armen tijdens het lopen. De stokken zijn in te stellen op een hoogte van 65 tot 135 centimeter. De handvatten van de Wandelstokken zijn gemaakt van polypropyleen. De handvatten hebben een ergonomisch design, waardoor de handvatten erg goed in de hand liggen. Ook zijn de handvatten voorzien van een non-slip laag, waardoor ze nog steviger in de hand liggen. Breng nu deze set van Lichtgewicht, Aluminium, Telescopische Wandelstokken in huis, en wandel zoals nooit tevoren. Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

korting
70%

actieprijs
€ 14,94

adviesprijs
€ 49,95Deze dagaanbieding was te koop bij SportKnaller op vrijdag 21 april 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.