1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Dit stoere vest van Sir Raymond Tailor heeft de look van een bodywarmer. Hij heeft twee steekzakken met rits waarder je veilig spullen op kunt bergen. De twee koorden aan de warme capuchon zorgen ervoor dat je hem zo strak dicht kunt knopen als je zelf wil. De gebreide mouwen geven het vest een divers uiterlijk. Op de linkerborst is het Sir Raymond Tailor logo te vinden.

korting
75%

actieprijs
€ 59,95

adviesprijs
€ 239,95Deze dagaanbieding was te koop bij Brandeal op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.