1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Vandaag in de dagaanbieding: Ricoh multifunctional SP C250SF Als u de Ricoh multifunctional SP C250SF aanschaft, dan krijgt u er GRATIS een paar Happy Socks bij t.w.v. 49.95,- De SP C250SF heeft een compacte afmeting maar is een echte multifunctional. Hij kopieert, scant, faxt en werkt zo hard dat hij 20 pagina's per minuut kan afdrukken. In kleur en in zwart-wit. De SP C250SF is de ideale printer voor uw bedrijf met hoge eisen. U kunt automatisch dubbelzijdig afdrukken, terwijl u dankzij de ingebouwde wifi vanaf uw tablet of smartphone kunt printen. Actievoorwaarden • Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, OP=OP • De prijsverlaging is reeds in de prijs verwerkt • Maximaal 1 GRATIS paar Happy Socks t.w.v. 49,95 Schrijf je gratis in voor iedere dag een topdeal! Verstuur Aanmelden Afmelden

actieprijs
€ 301,29Deze dagaanbieding was te koop bij Centralpoint op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.