1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

In hotels hebben ze altijd een Cornflakes dispenser. Met 1 draai aan de knop heb jij precies de juiste hoeveelheid cornflakes. Dat is ideaal en super handig toch. Om dat geweldige hotel gevoel thuis te hebben verkopen wij nu een echte unieke conflakes doseerder. Het is een unieke keukengadget en staat super leuk in jouw keuken. Je kunt er natuurlijk ook muesli of andere flakes in doen. Deze dispenser is zo handig omdat je precies de juiste portie flakes krijgt. Iedereen zal deze dispenser helemaal geweldig vinden. Deze dispenser is het perfecte cadeaus voor een echte ontbijtliefhebber! Let op! Ook te gebruiken met M&M's of nootjes, pinda en niet plakkerige snoep

actieprijs
€ 19,95Deze dagaanbieding was te koop bij MegaGadgets op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.