1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

In hotels hebben ze altijd een Cornflakes dispenser. Met 1 draai aan de knop heb jij precies de juiste hoeveelheid cornflakes. Dat is ideaal en super handig toch. Om dat geweldige hotel gevoel thuis te hebben verkopen wij nu een echte unieke conflakes doseerder. Het is een unieke keukengadget en staat super leuk in jouw keuken. Je kunt er natuurlijk ook muesli of andere flakes in doen. Deze dispenser is zo handig omdat je precies de juiste portie flakes krijgt. Iedereen zal deze dispenser helemaal geweldig vinden. Deze dispenser is het perfecte cadeaus voor een echte ontbijtliefhebber! Let op! Ook te gebruiken met M&M's of nootjes, pinda en niet plakkerige snoep

actieprijs
€ 19,95Deze dagaanbieding was te koop bij MegaGadgets op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.