1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

Het nieuwe jaar is hier en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor… goede voornemens! Nou begrijpen we dat het niet altijd even eenvoudig is om te stoppen met roken, meer te bewegen en/of af te vallen maar we kunnen wel een voornemen aanbieden dat supermakkelijk is om aan te voldoen: stroom en geld besparen door energiezuinige lampen te gebruiken. Koop simpelweg een 10-pack Osram Dimbare GU10 LED Lampen en voordat je het weet bespaar je stroom en geld! Makkelijker dan dit wordt het niet. Deze 3.3W LED lampen met GU10 fittingen beschikken over energielabel A+ wat inhoudt dat ze superzuinig zijn. Ze gebruiken slechts vier kWh aan stroom per 1000 uur. Het licht dat ze produceren daalt neer in een hoek van 36 ° en heeft een kleurtemperatuur van 2700K (warm wit) / 230 lm wat ideaal is voor leefomgevingen en bedrijven – tevens kunnen ze gedimd worden waardoor ze geschikt zijn voor zowel algemene als sfeerverlichting. Ze lichten op zodra je ze aanschakelt (0.1 seconden) en gaan tot wel 25000 uur / 100000 schakelcycli mee waardoor dit de laatste lampen zijn die je de komende jaren hoeft te kopen. Stroom en geld besparen is nog nooit zo makkelijk geweest. Net zoals het volbrengen van een goed voornemen. Klik simpelweg op 'Ik neem er een', wacht op je pakketje en neem ze in gebruik. Klaar! Bespaar geld én stroom met een 10-Pack Osram 3.3W Dimbare GU10 LED Lampen!

korting
66%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 101,6Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD Home & Living op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.