1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Ook op je mobiel en tablet!
Ook op je mobiel en tablet!

Ook op je mobiel en tablet!

Wist je dat 1dagskoopjes ook goed op je smartphone en tablet te bekijken is? Dankzij onze mobiele site heb je 1dagskoopjes nu altijd bij je en hoef je geen koopje te missen!

meer info

De Vileda Virobi automatische stofwisser veegt het stof van jouw vloeren, terwijl jij kunt blijven zitten. Belangrijkste kenmerken: Elektrostatische wegwerpdoekjes en een soepele onderkant vangen stof en deeltjes op, zelfs in de hoeken. 2 programma's: 30 of 120 minuten in te stellen op basis van de oppervlakte van de ruimte. Geschikt voor harde vloeren. Dankzij bescheiden hoogte komt de robot overal, zelfs onder meubels.

actieprijs
€ 19Deze dagaanbieding was te koop bij Blokker op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.