1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Jullie hebben dit strakke ontwerp eerder langs zien komen. 66W RMS met 4 inch bas drivers en 19mm tweeter drivers: dit is het echte werk. Deze keer hebben we hem echter in een wel heel bijzondere uitvoering, namelijk in prachtig zwart. Vanuit de iBOOD community hebben we de vraag al vaker gehoord: indrukwekkende speakers, maar zijn ze er ook in een andere kleur? Nou, tot voor kort was het antwoord hierop nee. Door de vele verzoeken hebben we echter onze stoute schoenen aangetrokken en het direct aan Edifier zelf gevraagd. Speciaal voor jullie hebben we vandaag dan ook een gelimiteerde oplage van de R1700BT speakers, uitgevoerd in het zwart en alleen verkrijgbaar bij iBOOD! Uitzonderlijk Verder zijn dit dezelfde uitzonderlijke speakers die jullie al kennen van Edifier. Digital Signal Processing en Dynamic Range Control voorkomen vervorming van het geluid, zelfs bij het hoogste volume. Je audiobronnen kun je aansluiten via Bluetooth of de dubbele RCA audio-ingang. Met behulp van de knoppen aan de zijkant kun je zelf het volume, de bas en treble naar hartenlust aanpassen. Pochen Tenslotte worden deze R1700BT speakers geleverd met een draadloze afstandsbediening met ingang-selectie, mute-knop en volumeregeling. Maar laten we eerlijk zijn, het mooiste aan dit setje is de prachtige vormgeving, waar jij straks als een van de weinigen mee kan pochen.

korting
50%

actieprijs
?

adviesprijs
€ 199,95Deze dagaanbieding was te koop bij iBOOD op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.