1dagskoopjes.nl
elke dag nieuwe aanbiedingen


Dagaanbiedingen, dagacties, of zoals wij ze noemen: 1dagskoopjes! Iedere dag verzamelen we voor jou de beste deals van webwinkels zoals iBOOD, Groupon, VakantieVeilingen, Wehkamp en nog vele andere en bundelen deze in jouw persoonlijke aanbiedingen overzicht!

Elke dag aanbiedingen in je mail:

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding
Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Voordeel bij Marktplaats Aanbieding

Elke dag vind je op Marktplaats Aanbieding heel veel goeie aanbiedingen. Wat dacht je van gratis producten, gadgets, decoratie, gezondheidsproducten, kleding en nog veel meer? Ga snel naar Marktplaats Aanbieding!

meer info

Dumbbells zijn de meest handige en praktische trainingsmiddelen om spierkracht op te bouwen. U kunt dumbbells makkelijk thuis gebruiken. Er zijn oneindig veel oefeningen die u kunt doen met dumbbells. Het trainen met gewichten thuis is niet alleen praktischer, het kost ook een stuk minder tijd! Het is eenvoudiger in te plannen in een druk schema, dan wanneer u een bezoek moet brengen aan de fitness. Het enige wat u voor een workout thuis nodig hebt is een paar dumbbells en een klok. Tegelijk hoeft u niet te reizen naar de sportschool. Zo kost het trainen thuis u dus een stuk minder tijd! De Iron Gym Dumbell set (15kg) is een eenvoudige en zeer effectieve manier om uw hele lichaam te trainen. U kan afzonderlijk trainen met de dumbells, op een exercise bal of op een bench. Gewichten zijn makkelijk te wisselen door de gemakkelijke Spin Locks. De 15 kg Dumbell set is de meest populaire set. U kan trainen met 3 verschillende combinaties: 2,5kg, 5kg en 7,5kg U heeft ook de mogelijkheid om extra sets bij te kopen. De halterset is zo ontworpen dat u maximaal 30 kg per dumbell kan gebruiken. Profiteer zolang de voorraad strekt!

korting
43%

actieprijs
€ 39,95

adviesprijs
€ 69,95Deze dagaanbieding was te koop bij SportKnaller op woensdag 11 januari 2017. Wil je geen aanbieding meer mislopen? Meld je dan aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter en Facebook.